Arculattervezés, grafika

Logótervezés

Az arculati elemek közül a legfontosabb, feladata, hogy a céget egyértelműen azonosítsa. Ezért fontos, hogy egyszerű, könnyen felismerhető és felidézhető legyen. Az általam tervezett logók egyszerűek, minden felületen jól használhatóak.

A logó tervezését minden esetben egy igényfelmérő lappal szoktam kezdeni. Ez alapján készül általában 2-3 vázlat, amiből kiválasztod a számodra legszimpatikusabbat. A kiválasztott tervet utána tovább finomítjuk, amíg kész nem lesz. Ez a folyamat állandó együttműködést igényel. A kész terveket vektoros, png és jpg formátumban kapod meg. A vektoros fájl segítségével bármilyen méretre nagyítható minőségromlás nélkül.

Egy logótervezés folyamata változó lehet, de akár több napig is eltarthat. Amennyiben gyors megoldásra van szükséged, válogass instant logóimból a “gyors megoldás” gombra kattintva.

Arculati elemek

Az arculat kialakítása nem ér véget a logó megtervezésével. Arculattervezés esetén meghatározzuk a betűkészletet, színpalettát, elrendezéseket, stb. De nem csupán a látható elemek lényegesek. Fontos a cég filozófiájának, értékének kialakítása, mert ezek együttesen határozzák meg a “MÁRKÁT”.

Arculati elemek közé tartoznak többek között a következő elemek: névjegykártya, szórólap, plakát, rollup, grafikák