szolgáltatások

Ha nem találod amit keresel, írj üzenetet!

csomagolásterv

wifisport

arculattervezés

Az arculati elemek közül a legfontosabb a logó. Feladata, hogy a céget egyértelműen azonosítsa. Ezért fontos, hogy egyszerű, könnyen felismerhető és felidézhető legyen. Az általam tervezett logók egyszerűek, minden felületen jól használhatóak.

Az arculat kialakítása nem ér véget a logó megtervezésével. Arculattervezés esetén meghatározzuk a betűkészletet, színpalettát, elrendezéseket, stb. De nem csupán a látható elemek lényegesek. Fontos a cég filozófiájának, értékének kialakítása, mert ezek együttesen határozzák meg a “MÁRKÁT”.
Arculati elemek közé tartoznak többek között a következő elemek: névjegykártya, szórólap, plakát, rollup, de a social médiában használt képek is.

weboldal készítés, webdesign

Egy weboldal manapság az egyik legolcsóbb és legjobb módszer, eszköz arra, hogy egy vállalkozás megmutassa és népszerűsítse magát.

Segítségével bemutathatod és népszerűsítheted termékedet vagy szolgáltatásodat, több ügyfelet szerezhetsz, hitelesebbé válhatsz, információkat és tudnivalókat oszthatsz meg.

  • weboldalkészítés
  • webshop készítés
  • webdesign tervezés
  • webshop üzemeltetés
  • karbantartás
szonsol
könyv

kiadványszerkesztés, hirdetések

Leginkább magazinok, brossúrák, prospektusok tervezése, könyvek tördelése és szerkesztése, borítótervezés.

Napjainkban a közösségi média (pl. facebook, instagram) nagyon népszerű lett nem csak magánemberek, hanem cégek, vállalkozások számára is. Egy facebook borítókép, profilkép is lényeges, de nem szabad megfeledkezni a közösségi média nyújtotta hirdetési lehetőségekről sem. Ebben is tudok segíteni.