You are currently viewing Kreatív ajándékok számítógéppel!

Kreatív ajándékok számítógéppel!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_row _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Kreatív ajándékok számítógéppel!

Most nyáron talán több időnk van erre, hiszen biztosan mindenki kivesz magának, a családnak 1-2 hét vagy legalább pár nap szabadságot. Nyugodtan gondolkodhatunk akár előre is, ha épp most nyáron semmilyen ünnepi alkalom nem lenne. A lényeg, hogy használjuk ki a jó időt, a kánikula miatti sziesztaórákat és alkossunk.

Az Ella Design grafikusaként és webdesignereként elsősorban gép- és papíralapú ajándékötleteket hoztam most neked. Ne ijedj meg, nem kell festőművésznek vagy igazi őstehetségnek lenned, elég ha bekapcsolod a gépedet vagy az okostelefonodat.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Kreatív ajándékötletek

Jó pár olyan program van, amelyekkel

  • ajándékkártyákat,
  • képeslapokat,
  • különleges fényképeket,
  • de akár plakátokat,
  • fali dekorációkat is készíthetsz szeretteidnek.

Mert szerintem egy ajándék attól igazán különleges, hogy

  • saját magunk készítjük,
  • dolgozunk vele, és
  • közben az ajándékozottra gondolunk.

Ez ad igaz értéket hozzá. Egy jó applikációval, amilyen a Canva is, számos különlegességet összehozhatunk.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”2_5,3_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_image src=”https://www.elladesign.hu/wp-content/uploads/port3-1.jpg” _builder_version=”3.25.4″ alt=”kártya”][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25.4″][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.25.4″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25.4″][et_pb_text _builder_version=”3.25.4″]

Adj kreatív prezentációt ajándékba!

Szerintem nagyon egyedi és kifejezetten izgalmas ajándék, ha prezentációt készítesz a szeretted életéről, hobbijáról, vicces pillanatairól stb. Ehhez csak jó pár fényképre és az emlékeid „előhalászására” lesz szükséged.  Nem mondom, hogy gyors munka, mert kifejezetten időigényes, de minden percet megér. Hidd el, garantált siker, amikor levetíted a kész bemutatót.  

De ha ebbe mégsem vágnál bele, még mindig ott vannak a fenti ötletek. Ne vesd el akár egy igazi képeslap elkészítését sem! A retro mindig nyerő.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]