You are currently viewing Kreatív ajándék Valentin-napra
Valentine's Day

Kreatív ajándék Valentin-napra

Kreatív ajándék Valentin-napra

Egy vállalkozó mindig előre gondolkodik, hogy idejében tudjon segíteni az ügyfeleinek. Éppen ezért nézd el nekem, hogy már most írok a Valentin-napról. Tudom, hogy ennek kapcsán nem gondolkodnak egyformán az embereknek, és ki szereti, ki egyenesen utálja ezt a napot. Én azonban a jelentését, és természetesen az ügyfeleim igényét veszem figyelembe a Valentin-nap kapcsán. Ezért hoztam is néhány Ella Design ötletet, hogy meghittebbé, kellemesebbé tehesd ezt a napot. Mert nagyon jó dolog kedveskedni a szerelmünknek, társunknak, párunknak.

Legyél kreatív Valentin-napkor!

Kézenfekvő, hogy üdvözlőkártyákat, kedves üzeneteket rejtő levélkéket készítsünk a számítógépünk és különböző appok segítségével. Ezek gyorsan, mégis magas színvonalon elkészíthetők. Hogy milyen programokat érdemes használni ezekhez, arról itt írtam részletesebben.

De mi lenne, ha idén emelnéd a szintet, és valami komolyabbat terveznél meg? Például egy játékot.

Társasjátékot Valentin-napra?

Mindenképp. A szerelemben, a kapcsolatok megtartásában szerintem nagy szerepe van a játékoknak, a játékosságnak is. Az ember soha nem lehet elég öreg ahhoz, hogy játsszon. Régebben a Házaspárbaj nevű játék nagyon népszerű volt, talán te is ismered. Ennek mintájára miért ne készíthetnénk otthon egy csak rólunk szóló társast, igaz?

  1. Gyűjts össze jó sok kérdést kettőtökről, a gyermekeitekről, a közös kirándulásaitokkal kapcsolatban, és mindegyiket írd fel egy kártyára. Ha igazán profi akarsz lenni, akkor készítsd az egészet géppel. Ne gondolj bonyolultra, a Word is tökéletes erre a feladatra. Annak a Címkék nevű fülében könnyen szerkesztheted a kérdéseket.
  2. Természetesen egy társasjáték akkor az igazi, ha van hozzá „tábla” is. Hogy ez hogyan nézzen ki, csak rajtad múlik. Lépegethettek négyzeteken, körökön, de szerkeszthetsz szíveket is. A mezőket fesd különböző színűre attól függően, hányféle kérdéskört írtál össze. A rátok vonatkozókat jelölheted pirossal, a gyerekekre vonatkozókat sárgával, a programokat zölddel és így tovább.
  3. Ha piros mezőre léptek, akkor egy olyan színű kártyán lévő kérdést kell megválaszolnotok, ha zöldre, akkor pedig egy olyat. Jó válasz esetén tovább lehet haladni a következő körben, rossz válasz esetén azonban nem.

Persze kitalálhatsz más jutalmazást is, legyen az puszi, bonbon, bármi.

Kérj nyugodtan segítséget!

Ahhoz, hogy neked is meglepetés legyen legalább a fele kérdés, megkérheted valamelyik közös barátotokat, hogy segítsen a kártyák elkészítésében. De nyugodtan szólhatsz a párodnak is, csak ne mondd el, miért van szükséged ilyen kérdésekre. Egy kis izgulás, kíváncsiság csak jól jöhet ilyenkor.

Ha viszont úgy gondolod, ez most egy nagyobb falat lenne a számodra, gondolkozhatsz egyszerűbb ajándékötletben is:

Egy scrapbook, egy egyedi fotóalbum vagy egy óriásposzter is kitűnő választás.

Hogy nincs rá időd?

Írj nekem, és segítek. Bármilyen grafikai ötleted is legyen, megtaláljuk a megoldást.